Ценење

Одбери го твојот план.

Објави ги своите страсти на свој начин. Дали би сакале да ги споделите вашите знаења, искуства или најновите новости.

За поединци

50% Попуст

Lite

$9.99

Месечно.

Неограничени состаноци

300 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$24.99

Месечно.

Неограничени состаноци

2400 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Lite

$4.99

Месечно.

Неограничени состаноци

300 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 59,95 американски долари

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$12.49

Месечно.

Неограничени состаноци

2400 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 149,95 американски долари

За мали тимови.

small team workers

30 долари месечно (50% попуст на годишни плаќања)

3000 AI кредити / месец / член

Централизиран билинг

Користење или седиште базирани ценовни

За претпријатијата

enterprise workers

Царински интеграции

API пристап

Домен по обичај

Користење или седиште базирани ценовни

Целосна листа на карактеристики

Record Google Meets, Zoom и Microsoft Тимови Состаноци со Клик

Запис и архива во живо

Препиши ги зачуваните видеа

Превод на 100+ јазици

Пребарување и репродукциски снимки со транскрипции

Сподели снимки со било кој

Get Meeting Summary and Insights

Соработувај со твојот тим.

Извоз како TXT, SRT, Збор или обичен текст

Наскоро достапен во мобилни платформи

Креирајте и додадете слики на вашето видео

Уредлив текст и говорник Tags

Креирајте папки за да ги организирате вашите датотеки

Репродукција во забавен каданс додека се уредува

Идентификација на повеќе говорници

Automatic Bot that Joins Your Zoom, Google Meet и Microsoft Teams состаноци

Што вели клиентот?

img

4.7/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

img

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

img

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Често поставувани прашања

Meetingtor е дигитална платформа дизајнирана да се интегрира со вашиот календар и да управува со вашите онлајн состаноци. Се поврзува со популарни алатки за средба како Zoom, Google Meet и Microsoft Тимови за снимање, складирање и опционално транскрипција и сумирање на вашите состаноци.

Meetingtor Асистент бесрамно се приклучува на вашите закажани онлајн состаноци на Zoom, Google Meet, или Microsoft тимови. Ги снима состаноците во реално време и, откако ќе завршат, ги чува безбедно на Meetingtor за лесен пристап.

Да, Meetingtor нуди функција со еден клик за транскрипција и сумирање на вашите состаноци, олеснувајќи го снимањето на клучните точки и дискусии без рачно земање на белешки.

Ние ја приоритизираме вашата безбедност на податоците. Сите состаноци снимени и складирани на Meetingtor се заштитени со напредни енкрипција и безбедносни протоколи за да се обезбеди доверливост и приватност.

Поврзувањето на вашиот календар е едноставно. Само влези во Meetingtor и следи ги интуитивните чекори за да го синхронизираш твојот календар. Ова му овозможува на Meetingtor Асистент да пристапи до вашите престојни онлајн состаноци за снимање и складирање.

Да, откако вашите состаноци се снимаат и складираат на Meetingtor, можете да пристапите до нив од било кој уред со интернет поврзаност, осигурувајќи секогаш да имате информации за состанокот на врвот на прстите.

Meetingtor нуди различни планови за складирање кои ќе ви одговараат на вашите потреби. Без разлика дали имате неколку состаноци неделно или неколку секој ден, имаме план кој ќе ги прифати вашите барања за складирање.

Нашата технологија за транскрипција и сумирање е многу напредна, обезбедувајќи високо ниво на точност. Сепак, како и секој автоматизиран систем, повремено може да пропушти нијанси или специфичен жаргон.

Моментално Meetingtor поддржува големи онлајн платформи за состаноци како Zoom, Google Meet и Microsoft тимови. Постојано работиме на проширување на нашата компатибилност со другите алатки за состаноци.

Започнувањето е лесно! Едноставно регистрирајте се на Meetingtor, поврзете го календарот и подготвени сте вашите онлајн состаноци да бидат снимени и складирани ефикасно.